03.08.2018

I mange år nå har Kristin og jeg hatt et fantastisk sted helt for oss selv der vi bærer ut kilovis med kantareller! Mange har lurt på hvor dette stedet er, og nå skal jeg lette litt på sløret! 

Vi møtes alltid i Sundvollen, og nyter alltid utsikten når vi kjører opp til Kleiva! 

Når vi kommer til Kleiva kjører vi gjennom bommen, ikke veien inn til Retthella! Vi kommer til et veiskille etter bare noen hundre meter : 

Vi kjører noen kilometer før vi parkerer. Akkurat hvor kan jeg jo ikke avsløre, da blir det ALT for enkelt! Vi går to-tre kilometer for å komme dit. Her er en direkte ledetråd : 

Nå får det være bra! Jeg har røpet alt for mye! 🙂

Etterpå kjørte vi til Sørsetra som hadde åpent i dag! 

Der fikk vi servert rykende varme vafler i solveggen! 

Siden vi var så nære gikk vi opp til DNT’s hytte; Jørgenhytta for å sjekke inn med den tidligere omtalte appen DNT Sjekk-UT! 

Nok en fin turopplevelse på Krokskogen! 

PS! Glemte jeg å si at bildet med kantarellene er fra i fjor?? Ha ha! Det er ikke en eneste sopp i skogen! Ikke så mye som ei gammal, slimete riske! Hørte en biolog uttale på P4 at det var sånn det kom til å være denne sesongen, men måtte jo se det med egne øyne! 

#sopptur #kantareller #krokskogen #sørsetra #DNT #DNTsjekkut #hektapåtur #fjelltid #liveterbestute #hund “hunder “medhundpåtur #opplevringerike #nortrip #nordmarka #norge #friluftsliv #skog #marka 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg