11.08.2018

Femundsmarka 2017

 

Unni Granberg Selte og jeg har hengt sammen siden ungdomstiden. I skoletiden vanket vi i forskjellige kretset, men vi møttes senere på en felles plattform i ungdomskorpset. Der hadde vi mange morsomme år med en fantastisk gjeng rundt oss! 

Helgelandsmoen 2017

De senere årene er det hunder og turer som har holdt oss sammen, Vi trente i samme hundeklubb i flere år, og fikk opprykk til elite lydighet på samme stevnet en tidlig morgen i styrtregn i Fredrikstad. Stemningen var bedre på tur hjem, enn den var til! 🙂 

Av forskjellige årsaker har vil begge sluttet å trene lydighet. Eller, Unni er mye flinkere til å bruke trening som aktivisering for Vilje, enn det jeg er med gutta! Bildet er tatt på en tur til Sørsetra i vinter. 

Unni og jeg har mange gode turminner. Fra vi var på Vikerfjell med to kamphaner som røyk i tottene på hverandre, en papillon og en leonberger…..! Vi gikk gjennom hele Rondemassivet, og for Unni ble det litt ubehagelig da jeg fikk blodpropp i lunga i en bakke som heter Rondehalsen! Men, vi kom oss velberget frem til Mysuseter uten bistand!

De siste par årene har vi etablert noe jeg håper kan bli  en langvarig tradisjon, tur til Femundsmarka! Vi har vært der tre ganger sammen. De aller fleste turene der er ikke annet enn vellykket. Vi hadde et lite uhell i fjor da vi skulle ta en “snarvei”! Det må vi bare slutte med 🙂 Vi gikk på fersk bjørnebæsj inne i buskaset, og det inspirerte til å finne igjen stien der det pleier å ferdes folk! 🙂 

Her er gjengen tatt bilde av på brygga på Elgå i det Fæmund II skal legge til nå i juni, For et par år siden ble vi med båten en holdeplass opp, og gikk tilbake. 

Vi ser frem til flere turer og opplevelser sammen med dere! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg