01.10.2018

Jeg er alltid spent på mandager. Jeg vil jo selvfølgelig se resultater av det jeg driver med! Jeg synes selv jeg er veldig flink. Skeier konsekvent aldri ut annet enn på lørdager, og da spiser jeg Taco. Jeg velger Taco fordi det i all hovedsak bare er sunne ingredienser. Salat, mais, tomat, løk og tortillachips… ikke noe annet. Jeg bruker ikke rømme eller noen form for andre sauser. Ja, jeg vet at det er kalorier i lefsene, men jeg velger allikevrel å spise to. Jeg vet selvfølgelig også at jeg ikke burde spise chipsene… men de er en del av pakka jeg unner meg. 

Vel, sannhetens øyeblikk! Jeg har gått ned to kilo siden forrige mandag, da jeg hadde gått opp litt. Jeg synes det var litt lite, så jeg gikk på vekta igjen, og da hadde jeg gått OPP over en kilo. Ved tredje måling hadde jeg gått NED over tre kilo… Så spørsmålet er om jeg skal investere i en ny badevekt, rett og slett…. 

Sannelig om jeg vet hva jeg skal gjøre. Mange tipset meg om målebånd etter innlegget forrige mandag, og jeg har bare funnet en tommestokk! Ha ha! 

Nei, i mangel av andre ideer får jeg vurdere å kjøpe med en ny vekt, og helst en som bare gir meg positiv boost! 🙂

Æsj!!!! 

4 kommentarer
    1. Kroppen veier forskjellig på forskjellige tider av døgnet. Vann samler seg, så har en spist, vært på do, ikke vært på do. Så det kan hende at vekten din er riktig, det en merker vektreduksjon på er klærne. Om en er mer aktiv enn normalt så veier muskler mer enn fett også. Så en skal ikke se seg blind på vekta.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg